Zwarte Piet Geïllegaliseerd

Links zit vast in een schijnheiligheidspiraal waarbij jonge linksmensen aan oude linksmensen bewijzen hoeveel schijnheiliger ze zijn. De oudere generatie linksmensen had geen probleem met Sinterklaas. De jongere generatie linksmensen ziet echter een kans om makkelijk statuspunten te verdienen en noemt Sinterklaas zodoende een racistische en xenofobe traditie. Zodoende de oorlog tegen Sinterklaas.

Sinds vorig jaar is er niet veel veranderd. Dezelfde haat tegen Nederlandse tradities, hetzelfde geweld en dezelfde intimidaties. Zolang Nederlanders nog geen memetische verdediging hebben ontwikkeld tegen de leugenachtige beschuldiging van ‘racist’ hebben ze geen weerwoord tegen deze haat. Ideetje: de volgende keer dat iemand zwarte piet racistisch noemt, merk dan op dat de zwarte pieten van de Sint er een stuk vrolijker uit zien dan de kindsoldaten in Sierra Leone. De blanke man tovert middels zijn wijsheid en werkverschaffing immer een grijns op het gezicht van zijn zwarte knechten die op hun beurt kinderen blij maken.

Maar links maakt de dienst uit en links is succesvol op oorlogspad tegen zwarte piet. Zodanig succesvol dat het Sinterklaasjournaal dit jaar overstapt op politiek correcte pieten.

screen-shot-2016-11-18-at-22-18-29

Kinderen zijn niet dom. Toen Sinterklaas met zijn zwarte knechten op de stoomboot binnen kwam varen dachten kinderen: ‘vanavond mag ik mijn schoen zetten jaaa!’ Toen Sinterklaas met zijn politiek correcte pieten binnen kwam varen dachten kinderen: ‘wie zijn die geschminkte mensen?’ Het verhaal wordt kapot gemaakt door haatdragende volwassenen.

Een land dat zijn tradities niet kan verdedigen is een land dat geen bestaanstoekomst heeft. Of de toekomst van Nederland staat of valt bij Sinterklaas valt nog te bezien, maar vooralsnog is het duidelijk hoe de wind waait. Zwarte piet wordt geïllegaliseerd.

1 thought on “Zwarte Piet Geïllegaliseerd

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.