Een Alternatief Rechts voor Nederland

CqtdWm9VUAMNPOj.jpg-large

De opkomst van de Alt-Right in de Verenigde Staten is een natuurlijk gevolg van alsmaar sneller accelererende chaos onder leiding van links. Spoor zwarten aan om winkels plat te branden, verwacht repercussies van winkeleigenaars. Maar wat kunnen Amerikaanse winkeleigenaars doen? De republikeinse partij was geen daadwerkelijk alternatief: zij zijn gecontroleerde oppositie, ‘gekukt‘ door links. Zie Jeb Bush. Vandaar het succes van Trump, die niet naar de pijpen van links danst. Vandaar ook de ongebreidelde haat van linkse academia en media jegens Trump, die tot nog toe de dienst uitmaken. Vandaar tenslotte ook de onvoorwaardelijke liefde van de Alt-Right voor Trump, die zich als eerste expliciet uitspreekt tegen zowel linksmensen als kukservatieven.

jeb-bush-01-800
Cuckservative

Nederland bevindt zich op veel vlakken in een vergelijkbare situatie. In de eerste plaats is Nederland een sateliet-staat van de VS. Er zijn 3 soevereine landen in de wereld: Rusland, China en de VS. De VS heeft zijn linkse progressivisme met succes naar Nederland geëxporteerd. Dit zien we terug in het succes van university colleges, het overdragen van Nederlandse macht aan bureaucraten in Brussel en de unanieme veroordeling van Geert Wilders door de middelstroom media. In de tweede plaats heeft Nederland ook een immigratie probleem – hier zijn het voornamelijk islamitische arabieren die en masse naar Nederland emigreren, waar zij onder toejuiching van links moskees bouwen en Nederlandse vrouwen verkrachten. Terroristische aanvallen zijn inmiddels een wekelijkse gebeurtenis in West-Europa; het is slechts een kwestie van tijd voordat de eerste slachtoffers in Nederland vallen. De media (o.a. NOS en nu.nl) vertelt ons dat er niks rampzaligs gebeurt – de enige ramp is Wilders, die haat verspreidt. Het tegenovergestelde is waar. We worden binnengevallen door een vijand en we voelen het: Nederlandse mannen nemen weinig ruimte op als zij over straat lopen en Nederlandse vrouwen hebben seksuele fantasieën over de moslim agressor. Er vindt een stille invasie plaats.

Onze enige democratische hoop is Geert Wilders. Wilders danst net als Trump en Nigel Farage niet naar de pijpen van links. Hij spreekt eerlijk over islam en hij doet dat -met gevaar voor eigen leven- al jaren. Het is precies om deze reden dat Wilders consequent als Hitler wordt afgeschilderd, net zoals Pim Fortuyn voor hem. Belangrijk besef hierin is dat de PVV de enige rechtse partij in Nederland is. De Christenunie, de VVD, de CDA en SGP zijn allemaal hetzelfde als de GOP: gekukt door links. Zij zijn geen echte oppositie, zij zijn schijnoppositie. In de 2e kamer is het de PVV versus de rest.

Mark_Rutte_2011
Het Gezicht van een kukservatief.
balkenende
Een goedbedoelende kuk is nog steeds een kuk.

Waarheid en memes staan aan de kant van Alternatief Rechts. Alt-Rechts is cool. Ik denk dat het onvermijdelijk is dat Nederlanders dit in gaan zien, bij voorkeur jonge en hippe Nederlanders. Links drijft immers op de ondernemingskracht van rechts en naarmate de chaos groter wordt wordt de onvrede groter. Kukservatieven als Mark Rutte en Jan Peter Balkenende zullen Nederland op geen enkele manier helpen. De opkomst van een Alt-Rechtse beweging in Nederland zal op termijn een feit zijn, al was het maar omdat we graag de coole dingen uit de Verenigde Staten overnemen.

3 thoughts on “Een Alternatief Rechts voor Nederland

 1. Alt-rechtseling hier. Van Geert Wilders ben ik geen fan, onder meer omdat hij zo met Israël zit te dwepen. Maar we hebben niet de luxe om kieskeurig te zijn en moeten roeien met de riemen de we hebben, dus er zit weinig anders op dan op de PVV te stemmen.

  Rutte zou ik niet zo snel een kukservatief noemen, want hij zal zichzelf eerder als liberaal dan conservatief omschrijven. Een kuk is hij wel.

  Mooie weblog trouwens. Ik stuitte er gisteren op via Social Matter en kan me er grotendeels in vinden. Fijn om meer en meer gelijkgezinden te vinden. Zelf ben ik verbonden aan het genootschap Erkenbrand, dat op 27 september een bijeenkomst organiseert. Sprekers zijn Greg Johnson, F. Roger Devlin en een Nederlandse derde die op de avond zelf onthuld wordt. (Meer informatie op de site van Erkenbrand.) Kom ook!

  En mocht je op Twitter zitten: je kunt me daar onder deze naam vinden.

  1. Er zijn genoeg onderwerpen om het met Wilders oneens over te zijn. Maar op de belangrijkste onderwerpen -immigratie en islam- is hij de enige politicus met een rechte rug.

   Ik ben weinig onder de indruk van 20-eeuws Westerse filosofen. Van wat ik lees over Martin Heidegger komt hij me te veel over als een product van zijn tijd. Bedankt voor de uitnodiging.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.