Barack Obama is puriteinse Jezus XXL

 

TLDR; Barack Obama is is in fact a meme-producing robot produced by Harvard’s smartest puritan scientists.

Ik weet nog wel dat Barack Obama in 2008 werd verkozen als eerste zwarte president van het machtigste land ter wereld. Eerlijk is eerlijk: ik was meer bezig met het halen van m’n vakken en het in bed krijgen van meiden, maar ik herinner me wel de euforie in Nederland bij zijn overwinning.  Bush = slecht, Obama = goed, volledig in lijn met de dominante opinie die destijds ook in progressief Amerika heerste.

Vandaag kijk ik er compleet anders tegenaan. De persoonlijkheidscult van Barack Obama is een grap. De man is een marginaal bovengemiddeld intelligente mulatto (zwarte vader, blanke moeder) die naar boven is komen drijven op basis van zijn educatie aan Harvard & zijn huidskleur. Al zijn faam en charisma dankt hij aan het feit dat hij een leeg vehikel is waarop mensen hun progressieve fantasieën kunnen projecteren. Obama is geen leider. Obama is een loyale volger van progressieve Ctulhu.

In retrospect lijkt het allemaal zo simpel. De aanwijzingen zijn overal om ons heen, maar gelijk een vis die het water niet herkent waar hij in zwemt waren we blind voor de waarheid.

Neem de officiele twitter account: @Potus.

Ik bekeek deze account afgelopen week voor het eerst. Ik moest oncontroleerbaar lachen. Ik heb geen gevatte one-liner om mijn lachen te verklaren, behalve dan dat het zo voelde:

eYP6S6

Barack Obama zoals wij hem kennen bestaat niet. In werkelijkheid is Obama een progressieve-meme producerende robot die het faillissement van progressivisme nog niet heeft meegekregen. In andere woorden: Barack Obama is een gemuteerde Jezus XXL. Als Barack Obama op dramatische wijze voor jouw zondes kon sterven dan had hij het onmiddellijk gedaan. Tot die tijd is hij echter geprogrammeerd om maximale progressieve memes de wereld in te pompen. Vrouwen, Cubanen, Afrikanen, homoseksuelen, klimaat en je oma – OBAMABOT is vastbesloten alles en iedereen redden. Laten we een kijkje in het algoritme van OBAMABOT nemen.

OBAMABOT: VROUWEN_ZIJN_MIJN_VRIENDEN. MEER_MACHT_NAAR_VROUWEN

OBAMABOT: CUBANEN_ZIJN_MIJN_VRIENDEN. MEER_MACHT_NAAR_CUBANEN.

OBAMABOT: AARDE_IS_MIJN_VRIEND. MEER_MACHT_NAAR_KLIMATOLOGEN.

OBAMABOT: AFRIKA_IS_MIJN_VRIEND. MEER_GELD_NAAR_AFRIKA.

OBAMABOT: VLUCHTELINGEN_ZIJN_MIJN_VRIENDEN. OPEN_DE_GRENZEN_VOOR_MEER_VLUCHTELINGEN.

OBAMABOT: WAPENS_DODEN_MIJN_VRIENDEN. _WAPENS_ZIJN…_NIET_MIJN_VRIENDEN? ERROR. ERROR.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.