Alf’s Vuistregels om Mensen in te schatten

Tijd om met wat gezond verstand een bijzonder nuttige les in psychologie en sociologie te leren die je nooit maar dan ook nooit in een universitaire opleiding psychologie of sociologie zou leren.

Bij deze presenteer ik Alf’s inventarisatie van de gemiddelde mensen volgens etniciteit.

DISCLAIMER:
Gemiddeld = gemiddeld. Letterlijk ‘in het midden’, dus met outliers aan de randen. Gemiddeld = het overgrote merendeel van de groep, als we de bell curve in ons achterhoofd houden gaat dat dus om 69% tot 95% van de bevolking (1 tot 2 standaard-deviaties).

Algemeen
– De gemiddelde mens is dom en kortzichtig. Dit is universeel.

– de gemiddelde mens is de massa-mens. Praktisch elk volk heeft een grote domme massa maar ook een kleine elite die daar boven uit steekt.

Caucasiers
– Caucasiers zijn hardwerkende mensen die assertief zijn als het nodig is. Blanke man heeft Westerse beschaving en daarmee de gehele moderniteit opgebouwd. Duitsers werken het hardst van allemaal – zelfs na 2 verloren wereldoorlogen bouwen die mensen een van de sterkste landen in de wereld op. Ze kunnen het niet helpen.

– Mediteraanse volkeren zijn als caucasiers maar dan luier en corrupter.

Arabieren
– Arabieren hebben een no-nonsense houding die ik mag. Ze zijn echter gesloten in hun houding, zijn gemiddeld wat dommer en hebben Islam als stupide religie.

Afrikanen
– Afrikanen zijn emotioneler en luidruchtiger. Ze hechten veel waarde aan displays van alfa en hebben slechte impulscontrole. Ze zijn niet slim noch erg betrouwbaar. Wel zijn ze veel meer in touch met hun lichaam dan bijvoorbeeld blanken.

Joden
– Ik ken niet erg veel Joden, maar op basis van wat ik heb gezien lijken het me slimme en verbaal sterke mensen. Mijn indruk is dat ze wat subversief in hun natuur zijn.

Aziaten
– Aziaten en dan vooral Chinezen & Japanners zijn harde en intelligente werkers. Ze zijn van nature wel zodanig onderdanig dat ze me persoonlijk meestal niet erg interesseren. Op internationaal vlak echter veel respect voor hun ‘kill with politeness’ strategie.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.