Jongetjes & Mannen

jongetjes

Na gesprekken met vrienden plus reflectie over de vorige blogpost ben ik er eindelijk uit wat voor blog AlfaNL gaat zijn. We gaan een probleem adresseren en oplossen.

Weet je wat dat probleem is?

Er zijn bijzonder weinig mannen meer.

De meerderheid van onze samenleving bestaat uit jongetjes in een volwassen lichaam, of op z’n best volwassenen die tussen jongen en man in zitten. Ik kan de echte mannen die ik ken op 1 hand tellen. Letterlijk – van ALLE mannen die ik persoonlijk ken kan er 3 opnoemen die mijn oprechte respect hebben afgedwongen. 3.

Ik ben het zat om als enige inspiratie James Bond films te moeten kijken of boeken van Jan Cremer te lezen.

Ik ga een man zijn. Dat is mijn pad. Ik ben al een goed eind op weg, maar ik blijf hier hard aan werken. En via deze blog doe ik hier bericht over, reflecteer ik en geef ik tips voor mannen die net als mij dat pad willen bewandelen – en hoop ik vice versa dat jullie die ook met mij delen.

Een algemeen (op geen manier compleet) overzicht van de onderwerpen die AlfaNL zal behandelen op je pad naar een man zijn:
– Emotionele mastery
– Hard & effectief werken
– Wereldkennis; relevante politiek, economie & geschiedenis
– Vrouwen (game & sociale dynamiek)
– Familie
– Vrienden
– Business & financiën
– Kritisch denken

Respect als man krijg je niet zo maar. Respect dwing je af.

1 thought on “Jongetjes & Mannen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.