Game Progressie

Je Ex Terugwinnen Door Te Daten Met Iemand Anders

Dit blog gaat over alfa worden. Voor de duidelijkheid: ik zie mezelf nog niet als een bona fide alfa. Eerder een higher functioning beta of een lesser alpha, om het met heartiste te zeggen. Maar waar een wil is is een weg, en in naam van openheid zal ik een deel van deze blog toewijden aan een inkijkje in m’n game leven.

Afgelopen week

Impromptu vakantie genomen, dus redelijk wat tijd om te stappen en te flirten.

Nightgame: 2x wezen stappen. Elke avond met een leuk meisje gezoend (leuk = 7+). Soms met meerdere. 3 nummers, waarvan ik er 2 heb ge sms’t. Uit geen enkele is een date gekomen.

Daygame: te weinig gedaan, enkele approaches uit de losse pols met vrienden. 1 leuk uitziend meisje (7) in de trein aangesproken nadat ze naast me was komen zitten. Nummer uitgewisseld en een date met haar gehad. Voelde dat we klikten en dat ze into me was, dus zoende haar in de 1e venue. Ze zoende wel terug, maar vond het ongemakkelijk (“dat kan hier toch niet!”). Kort daarna gaan we er vandoor; ze maakt excuses en gaat ervandoor. We zoenen kort op de grote markt. Sms de volgende dag:

Ik: "Voeg me toe op fb: A. lfalfa"
Zij:  “Hee! Ik vond het gezellig gisteren, maar ik wil het hier eigenlijk bij laten ;)! Dus ik hoef eigenlijk ook niet meer echt contact verder ;) Hopelijk vind je me geen bitch nu, maar ben ook best wel druk met van alles momenteel dus laat ik het hier liever bij
Ik: “Oh jammer. Heb je een vriend?”
Zij: “nee dat niet, dan zou ik niet wat met je af gaan spreken :p maar gewoon druk dus en niet echt tijd voor een vervolg”

 Dat is dus dat.

Doorlopend: afgelopen week voor de 2e keer afgesproken met een heel knap meisje. Ze woont niet echt in de buurt, maar ze is een 8 dus dan ben ik wat makkelijker. Nog geen seks, ze ‘wil niet makkelijk zijn’. Blauwe ballen dus. Waarschijnlijk spreken we binnenkort wel weer af.

Conclusie: Geen seks, maar dat is een ego-constructie waar ik zonder mee kan leven. Ik werk aan m’n game dus ben tevreden. Het niet hebben van een smartphone begint me wel parten te spelen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.