Game is essentieel voor de vandaag levende Westerse man

Game of Life

 

Elke zichzelf respecterende (jonge)man vandaag de dag leert de fundamenten van Game.

We leven in een post-sexuele-revolutie, post-feministisch tijdperk. We hebben anti-conceptie, nachtclubs en Tinder. De plekken waar mannen en vrouwen met elkaar flirten  (de Sexuele Marktplaats – SMP) zijn volledig opengegooid. Iedereen kan het met bijna iedereen doen.  

“Mooi!”, zou je als jongeman denken. “Ik kan met elk meisje in m’n woonplaats of zelfs de hele wereld daten! Er staan mij wat goede tijden te wachten.” Maar wat blijkt? Meisjes zijn selectief in de jongens die ze leuk genoeg vinden voor sex. De jongeman in kwestie en per extensie de gemiddelde Westerse man blijft een schouder om op te huilen voor vrouwen als hun echte lovers vreemdgaan. De meeste mannen blijken sexueel onzichtbaar te zijn voor de vrouwen die ze echt knap vinden.

Welkom op de vrije sexuele markt.

Game 101. Een briljante generalisatie die Game ons leert is de dichotomie van Alfa & beta. De Alfas zijn de leidende gorillas van de groep. Ze zijn de natuurlijke aanvoerders, de klootzakken, de lui met wie je niet fuckt. Betas staan lager op de hierarchie, zij zijn de volgelingen. Maar nog meer dan personen zijn Alfa en beta mindstates: we wisselen van een beta mindstate in een onzekere situatie naar een natuurlijkere Alfa mindstate als we zelfverzekerd zijn.

Toch is in een persoon 1 mindstate vaker dominant dan de andere. Zodoende is het handig om over mensen te praten in termen van betas/Alfa. Een onwetenschappelijke, ruige schatting: 80% tot 90% van de mannen is beta, 10 tot 20% is Alfa. Vrouwen zijn sexueel aangetrokken tot de kleine groep Alfas en zullen deze zonder culturele restrictie altijd verkiezen boven de eerdergenoemde -beta- jongeman die de meerderheid van de mannen opmaakt. Zijn vrouwen echt aangetrokken tot Alfas? Ja, echt. Evolutie heeft daar over de loop van miljoenen jaren op geselecteerd. De kneep zit ’em in de sexuele aard van de aantrekking: een vrouw kan in haar woorden volharden dat ze niet op Alfas valt, maar in haar acties vertelt ze het tegendeel.

De sexuele aantrekking voor Alfas verdwijnt niet als een vrouw in een relatie zit. Als ze een loyale partner is gaat ze niet in op de aantrekking die ze voelt; maar ze voelt de aantrekking desalniettemin. En voelt ze zich ongelukkig in de relatie dan is de kans des te groter dat ze, gegeven de kans, zal toegeven aan de aantrekking die ze voelt voor de Alfa die haar op straat aansprak. Begrijp me niet verkeerd, ik zeg dit niet om mannelijke partners bang of jaloers te maken. Ik zeg het om mijn punt te onderstrepen: game is essentieel voor de vandaag levende Westerse man, of hij nou single is of in een relatie zit.

In de ogen van onze conventionele cultuur is game een karikatuur: de persoon die zich bezighoudt met game wordt weggezet als een onzekere charlatan die met hoge hoed op wanhopig indruk probeert te maken op nietsvermoedende meisjes. Toegegeven, Mystery is niet de allerbeste representatieve man van Game. Maar inmiddels zijn ook (of eigenlijk vooral) de perikelen van mentale instabiliteit opgenomen in de hard gegroeide paraplu van Game. Game is allang geen imitatie meer van een Alfa. Game is een pad om Alfa te worden. En een bewezen pad, gezien het succes dat toegewijde pupillen van Game de afgelopen jaren bereiken.

Je hebt als man vandaag de dag een keuze. Of je blijft beta in je gedrag tegen vrouwen en bent verzekerd van sexuele onzichtbaarheid op de SMP (mja wellicht een date 1x in de zoveel maanden) of je gaat aan je Alfa werken – via Game. Voor mij is de keuze overduidelijk. Game is essentieel voor de vandaag levende Westerse man.

Van veraf gezien is Game niks anders dan de meest recente ontwikkeling van mannelijke genen om zich beter voort te kunnen planten. Game is evolutie in werking. 

2 thoughts on “Game is essentieel voor de vandaag levende Westerse man

  1. Pingback: Alfa NL

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.